Lid worden

Om te komen zingen bij het Marimbakoor hoef je geen jaren zangles te hebben gehad. In de repetities besteden we aandacht aan techniek, zoals ademsteun en plaatsing van de stem. Daarnaast wordt gewerkt aan koorklank en dynamiek. We zijn een driestemmig dameskoor, met sopranen, middensopranen en alten. Je hoeft van tevoren nog niet te weten welk stemtype je hebt. Daar komen we vanzelf samen achter.

Kom gerust eens langs om te luisteren en mee te zingen. De eerste twee repetities zijn vrijblijvend. Daarna overleg je met de dirigente (naar aanleiding van een korte stemtest) of je binnen het koor past en bij welk stemtype dan. Daarna kun je je bij een van de bestuursleden aanmelden als nieuw lid.

Het is de bedoeling dat je zelf je bladmuziek uitprint (downloaden van onze website) en bundelt in een zwarte map.

De contributie bedraagt € 6,- per repetitie en wordt 2 x per jaar geïnd. De eerste periode betreft de repetities van september t/m januari en de tweede periode betreft de repetities van februari t/m juni. Na je aanmelding krijg je op korte termijn van onze penningmeester een rekening voor betaling van de contributie.Betaling van de contributie kan alleen via overschrijving op onze bankrekening.